tirsdag 24. mars 2015

Utslett armhule

Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett i armhulen. Det vil si hudfolder som armhule, under bryst, lysker etc. Dette dukket opp like før og etter en brannkoppinfeksjon i lysken .

ARMHULENE: Har huden under armene blitt mørk og ru, kan det skyldes. Skravlesiden: Jeg fikk for et par ukerstid siden utslett under den ene armen, og siden . Det er flere forhold som kan forårsake symptomer som smerter under armhulen, kløe, utslett, skalering eller et . Utslettet kommer i løpet av noen få timer etter fødselen.

Det er veldig hissig utslett, klør og svir og blææææ. Andre ting man kan reagere på (særlig i armhulene, sensitiv hud der) er vaskemiddel . Utslett i armhule under graviditet - Graviditet. For en tid siden (ca. uker) oppdaget jeg et utslett i den ene armhulen.


Det er èn stor (ca. cm. i diameter), rø rund flekk (ligner myggstikk), . Utslett kan utløses av flere sykdommer eller ytre påvirkninger. Det kan komme i forbindelse med infeksjoner, allergi eller hudirritasjon. Har en ujevnhet i venstre armhule, samt et rødt avgrenset utslett under venstre bryst.


Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen.

Denne typen utslett er årsaken er ukjent, produsere en serie av flate, skiveformede flasser merker på tvers av armhuler. Hva heter egentlig armhulen på hunder Valpen har fått såre partier der. Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og. Med riktig behandling kan du bli kvitt utslett og eksem på kroppen og i. Dette eksemet oppstår vanligvis i armhuler, på baksiden av knærne og . Noen har så lite utslett at de ikke er oppmerksomme på at de har en hudlidelse. Utslett er en av de vanligste årsakene til at foreldre tar med barnet sitt til legen.


Som regel er det ikke alvorlig, men det kan være et faresignal. Skjønte ikke hva det var, og trodde det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg