mandag 9. mars 2015

Lavt stoffskifte barn

Dersom du har barn med stoffskiftesykdom og opplever at det ikke tilrettelegges godt nok for barnets behov i barnehagen,. Det kan føre til alvorlig lavt stoffskifte (hypotyreose) som i en stress-situasjon kan utvikle seg til den. Ved lavt stoffskifte vil man ved prøver påvise et høyt nivå av TSH - som er hormonet som stimulerer.

Dårlig vekst for barn kan være et symptom på lavt stoffskifte. Ungdommer er en utsatt gruppe for jodmangel, som kan gi struma og lavt stoffskifte. Dersom barnet er født med lavt stoffskifte, er det viktig at behandling startes umiddelbart. Derfor blir alle nyfødte testet slik at vi kan oppdage lavt . Datteren min på har nettopp fått konstatert lavt stoffskifte (TSH 16 T) erhvervet pga strålebehandling.


Jente på år kanskje lavt stoffskifte? Jeg fikk påvist lavt stoffskifte etter at jeg fikk mitt. Barn med medfødt lavt stoffskifteinnlegg5. Subklinisk hypotyreose hos barn -bør dette behandles? Hva kan ellers gjøre at han har lavt stoffskifte?


De tok ultralyd som ikke viste noe patologisk i tyroidea. Kan det være en forbigående infeksjon i . Av de vel barna som diagnostiseres hvert år, har anslagsvis lavt stoffskifte.

De må ha tett oppfølging og behandling for å sikre at de får . Dette er den hyppigste årsaken til hypertyreose hos barn og unge, og. Lavt stoffskifte (hypotyreose) er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer for lite. Barn kan bli født med lavt stoffskifte, men dette er sjelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg