onsdag 11. mars 2015

Glasmagasinet

Vi har et stort utvalg av kjente merkevarer, produkter og gaveartikler. Steder › Oslo, Norway › KjøpesenterBufretLignende Vurdering: - ‎stemmerGlasMagasinet Stortorvet, Oslo, Norway. GlasMagasinet på Stortorvet er et av Norges eldste.

Christiania Glasmagasin legger ned sin forretning på Stortorvet i Oslo etter 1år på plassen. Kjøpesenteret vil imidlertid fortsatt hete . For drøye to år siden flyttet Christiania Glasmagasin ut av GlasMagasinet etter 1år drift på Stortorvet i Oslo. Iconic department store at Stortorvet square in the city centre, where its history dates back to 1899.

GlasMagasinet er et varemagasin på Stortorvet i Oslo. Kicks (parfyme), Stortorvet GlasMagasin med glass, servise, norsk og internasjonal design, .

Kontaktinformasjon for Christiania GlasMagasin Stortorvet Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Christiania GlasMagasin er en unik og tradisjonsrik del av norsk handelsnæring. I 20har vi butikker over hele landet som tilbyr kvalitetsprodukter fra . Christiania Glasmagasin legger ned sin forretning på Stortorvet i Oslo og går over til mer filialbasert forretningsdrift, opplyser administrerende . Christiania Glasmagasin meldte mandag at de har bestemt at de skal legge ned senteret på Stortorvet i Oslo. Få rabattkoder og tilbud for januar 20hos Christiania glasmagasin.


Christiania GlasMagasin var opprinnelig et lagerutsalg for glassverkene i Norge for over 2år siden, og har siden den gang utviklet seg til å bli en moderne . Siden 18har magasinet på Stortorvet vært det naturlige sted for kjøp av gaver og vakre gjenstander. Illums Bolighus åpner Flagship Store i GlasMagasinet høsten 201 når arbeidet med oppussingen av landemerket på Stortorvet i Oslo er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg