mandag 30. mars 2015

Ibux og alkohol

Paracetamol bytes ned i leveren slik som alkohol, og påvirkningen av leveren kan da bli skadelig stor. Velger du Ibux, kan den øke irritasjonen i . SVAR: Hei Det er ingenting i veien for å ta en Ibux kombinert med måteholdig alkoholbruk.

Men det er viktig å være måteholden med begge deler, for Ibux . Smertestillende som Globoid og andre tabletter som inneholder acetylsalisylsyre, og Ibux, kan gi blødninger i kombinasjon med alkohol. Kan jeg trygt ta naproxen og ibux sammen med alkohol? BufretLignendeHva Ibux er og hva det brukes mot Vær oppmerksom på at legen kan ha forskrevet. Samtidig inntak av alkohol og ibuprofen kan gi økt fare for maveblødninger.


Alkohol og legemidler kan påvirke hverandre når de tas sammen. Dette gjelder spesielt smerte- og betennelsesdempende medisiner, som for eksempel Ibux. Paracetamol og alkohol skal du heller være litt forsiktig med. Spurte da om akkurat det du spurte om og legen jeg spurte sa det at han ikke ville forbinde det å blande ibux og alkohol med noen spesielt . Man bør være svært forsiktig med å innta alkohol om man har inntatt legemidler.


Jeg fant bare noen sider om små inntak av alkohol og at det ikke skader, men hva om man drikker seg fullstendig drita mens man er på Ibux? Ibuprofen finnes i blant annet Ibux og Ibumetin. Når også alkohol påvirker leveren, vil man jo kunne tenke at det ikke er lurt å bruke denne .

Er det farlig å kombinere disse to tingene? Har litt vondt i hodet, men skal til en venninne og har lyst på litt øl. Og et til, er noen kompiser av meg som sier at hvis man tar Ibux,. Det kan tenkes at alkohol slapper av muskulaturen, og dermed.


Du kan godt prøve å ta en ibux når du får smertene og se om det hjelper. Hvor farlig er det å blande paralgin forte med alkohol? For dem som bruker mye alkohol, vil voksne være i risikosonen ved inntak av ca g . Jeg lurer også på det samme når det kommer til paracet og ibux.


Er det farlig å drikke 5-flasker øl for så å ta en ibux?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg