fredag 27. mars 2015

Kondom pris

Kondom er det eneste prevensjonsmiddelet som ved riktig bruk, beskytter både mot uønsket graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner som f. Det koster deg ofte mer å droppe dem, men å kjøpe kondomer på sparket kan også bli en relativt dyr affære. SVAR: HeiDet er veldig stor variasjon i prisen på kondomer, avhengig av type, hvor. Kondomer får du kjøpt flere steder (butikk, kiosk, på nettet, apotek), men . Det er veldig stor variasjon i prisen på kondomer, avhengig av type, hvor mange kondomer det er i pakken og hvor du kjøper de. Kjøp kondomer til lave priser, rask og diskré levering.


Kondomer er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter deg mot både uønsket graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner. Damer som kjøper kondomer er genialt og de som kjøper pornoblad! Ba han slå inn prisen så jeg kunne hente de etter stengetid.


Kjøp RFSU Profil Kondom stk hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Nå faller prisen på litiumionbatterier raskere enn noen gang (Tu.no); Omen X byr på.


Du får kjøpt kondomer på de fleste dagligvare butikker, . RFSU Thin er et mikrotynt latex kondom, hele tynnere enn øvrige latex kondomer. Rfsu sine kondomer har gjennomgått de strengeste tester og er av høy . Beskytt deg mot graviditet og kjønnssykdommer ved å bruke kondom. Hos Kelkoo kan du sammenligne pris på kondomer fra flere nettbutikker, og bestille dem . Kjøp kondomer, glidemiddel, intimpleie og hjemmetester til virkelig lave priser med rask og diskret levering hjem. Vi har kondomer for alle størrelser, form og . Hver kondom er merket med best før dato samt serienummer for sporbarhet som er et krav for kondomer som distribueres innen EU.


Vi har kondomer i olika storlekar och former. Kondom är också det enda preventivmedlet som skyddar mot sexuellt överförbara sjukdomar. Vi fører ett stort utvalg kondomer fra kjente leverandører som RFSU, durex og condomi. Stort utvalg av kondomer fra de beste produsentene til lave priser. Det er ikke lengden som er viktigst, heller ikke når du skal velge kondom.


Femidom er først og fremst et kondom for kvinner, men fungerer også ved anal sex. Naked er et latexfri kondom som tidligere hette Zenith. Den høyer prisen skyldes at produksjonsprosessen av plastkondomer er mer komplisert og at det . PROTEX X-Large kondomer er ekstra store kondomer som er både bredere og lengre enn vanlige kondomer. Alle Protex kondomer er av høyeste kvalitet og de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg