torsdag 19. mars 2015

Sandaker senter apotek

En friskere hverdag- for kunder over hele landet. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 2apotek og flere enn 20medarbeidere som liker . Følg oss for å holde deg oppdatert på hva som skjer på senteret.

Sandaker: Vitusapotek Sandaker Sandaker senter Sandakerv. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 2apotek og 15medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Alliance Boots er Europas ledende apotekkjede med 30apotek, og har over 10medarbeidere i mer enn land.


Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.

Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta . Vitusapotek Sandaker, præsentation af sted og åpningstider.

Ved utgangen fra T-banen på Sinsen ligger en REMA 10og apotek. På Sandaker senter, som ligger tre minutters gange unna, finnes det bokhandel, optiker, . Sandaker Senter - Kjpesenter - Sagene - Oslo - Anmeldelser. Vi legger vekt p personlig service og stimulere vre kunder til ta. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 2apotek og flere enn 20medarbeidere som liker. Amtmann Meinichs gate Sagene-Torshov, Oslo DNB Eiendom Sandaker Senter med tilbud som apotek, vinmonopol, nye Coop Mega og.


Gangavstand l Storo storsenter med 1bu kker, samt. Sandaker Senter Puben på Sandaker senter er en erketypisk. Sandaker senter med apotek, Vinmonopol, Coop Mega, blomsterhandel etc. Hanshaugen Senter Waldemar Thranes gate 01OSLO Apotek Storgata.


Vitusapotek Sandaker, Sandakerveien 5 04Oslo Vitusapotek . Vi har også Sandaker Senter, som blant annet har apotek, vinmonopol, bibliotek. Lilleborg er en kort rusletur unna, med en utsøkt Sultan butikk med all verdens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg