mandag 16. mars 2015

Barn høy feber

Derfor ser vi ofte at sykdommer som medfører høy feber hos barn, ikke behøver å. Feber er et mindre pålitelig mål på hvor sykt et barn er sammenlignet med en . FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er.

Dette er viktigere å sjekke enn hvor høy feberen er. Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved helt ufarlige virusinfeksjoner. Generelt er allmenntilstanden til barnet en viktigere . Barn får ofte muskelskjelvinger ved høye temperaturer.

Hva er høy feber, hvordan måle feber på barn, og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større . Barna kan ha forholdsvis høy feber i to-tre dager. Først når feberen går ne kommer et rosa-prikket utslett som ofte begynner på magen og brer seg til armer, . Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber? Aktuelt ved feber °C eller hvis barnet er slapt på grunn av høy temperatur og ikke vil ta til seg væske. Videoen viser gutt med feber på grader Celsisus.


Dette er et eksempel på at barn kan ha høy feber og likevel være i . Barn får lettere feber enn voksne, og de får ofte høyere feber.

Ved HØY FEBER bør du vekke barnet et par ganger i løpet av natten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg