fredag 6. mars 2015

Ørebetennelse voksne

Små barn er ofte mer utsatt for ørebetennelse enn voksne – og får ofte fryktelig vondt når det skjer. Vondt i øret hos små barn er svært ofte ørebetennelse; Sannsynligheten for at det er. De vanligste variantene er akutt og sekretorisk mellomørebetennelse. Tilstanden opptrer sjeldnere hos større barn og voksne. Enkelte barn er mer utsatt enn andre, og ørebetennelse forekommer oftere hos barn med foreldre eller . Når voksne får øreplager dreier det seg oftest om eksem i det ytre øret.


Jeg har veldig vondt i det ene øret, føles som en stor dott som presser på.

Noen som har erfaring med ørebetennelse i voksen alder. A279BufretLignendeØrebetennelse er vanligst i vinterhalvåret og begynner så å si alltid med en forkjølelse. Mellomørebetennelse er vanlig hos barn, mens ungdom og voksne . Har hjulpet litt med Paracet og nesespray, men jøjemeg det er skikkelig vondt jo! Alle kan få en ørebetennelse, men barn har større sannsynlighet for å få det enn voksne. Forkjølelsen skyldes virus som forårsaker hevelse i slimhinnene i . Hos voksne kan sekretorisk otitt være uttrykk for alvorlig underliggende sykdom.


Her får du nøyaktig tips, og kjerringrå som kan hjelpe! Har du forvillet deg inn hit etter søking på?

I så fall håper jeg at jeg kan bidra med noe fornuftig. Ifølge Mayo Clinic, oppstår den vanligste ørebetennelse hos voksne i det ytre øret, og er ofte . Til tross for det faktum at ørebetennelse hos barn forhindrer mer enn hos voksne, er det viktig for voksne å vite at det også kan forekomme i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg