mandag 30. mars 2015

For til hund

Jeg hører ofte folk sier at hundefóret fungerer, og det er jo sin sak, men vet du egentlig om fóret er så bra for hunden din eller hva hunden faktisk får i seg? Du står der med hundematen i en hånd og hundeskåla i den andre. Hunden vokser og du synes det er vanskelig å vite hvor mye mat den trenger. Allerede i 19lagde professor Wolter ved National Veterinary College Alfort reglene for fôring av hunder. Selv om de er mer enn år gamle, og professor . Hunder har som oss mennesker behov for en kost som inneholder den rette balansen av næringsstoffer.


Det fins flere typer for som dekker hundens behov.

Hundeernæring Ernæring er et eget studie og fagfelt, vi skal ikke gå i dybden på dette her. Men det vi kan med sikkerhet si er at hunder, . Unngå at hunden har konstant adgang til mat. Dette kan gjøre det vanskelig å kontrollere fôrmengden, og kan lett føre til . Det kan virke som om stadig flere hunder lider av kløe, flassing, hud-irritasjoner samt mye og ukontrollert røyting. Ofte misstenkes at det er noe feil med fôret.


De fleste ville ikke servert alkohol til hunden sin, men visste du at mat som løk og sopp kan være svært helseskadelig for menneskets beste . Men vi vet at du som hunde-eier evner å vite hva som er riktig for din hund og for deg. Tar vi utgangspunkt i at hundens opphav stammer fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg