tirsdag 17. mars 2015

Tette bihuler

Du merker fort om den snørrete nesen din skyldes tette bihuler om du bøyer deg framover, og da kjenner et skikkelig trykk bak neseroten og . Bihuler som er tette får en til å føle seg tung i hodet. En innsender har funnet noe som kan være til hjelp. Vet ikke om jeg kronisk tett, men føler det slik(får ofte vondt i bihulene) så tenker å. Så selv om jeg er åpen i nesen, men tett i bihuler rundt nesen og pannen, . Bihulebetennelse gir betente og hovne bihuler, og oppstår ofte etter en forkjølelse. Hvis nesen kjennes tett, kan det misoppfattes som forkjølelse.


Ny og effektiv behandling: Ballongdilatasjon mot tette bihuler. Bihulene er hulrom som finnes i pannen og i kinnene. Personer som sliter med tett nese har større sjanse for å utvikle bihulebetennelse.


Har hodepine grunnet tette eller betente bihuler for n`te gang. Veldig ofte tette bihuler om sommereninnlegg22. Når man er forkjølet blir ofte slimhinnene betente både i nesen og i bihulene, og nesen reagerer med å produsere snørr.


Bihulene er hule luftlommer i ansiktsbena og hodeskallen. Vi skiller mellom kjeve-bihulene, panne-bihulene, og et par mindre bihuler som befinner seg ved . Problemer med utligning og tette bihuler.

Når sola begynner å varme igjen er det ulogisk nok mange som begynner å bli forkjølet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg