torsdag 19. mars 2015

Forstoppelse råd

Hva skyldes forstoppelse og hvordan kan du bli kvitt det? Lommelegens sjefsvarlege Brynjulf Barexstein har tidligere . Ved forstoppelse går man sjeldnere på toalettet enn vanlig og avføringen er har tørr og vanskelig å trykke ut.

Forstoppelse er noe mange opplever fra tid til annen. Det er ikke farlig om dette er en sjelden begivenhet, men blir det en langvarig greie er det . Trenger du kjerringrå tips og hjelp om forstoppelse, treg avføring eller hemorroider, så finner du det her. Her kommer de gode og dyrbare råd som overlates til ditt ansvar å følge.

La oss starte med forstoppelse og vite hvordan tarmen best fungerer. AnonymforuJeg fikk ut litt for dager siden. Forstoppelse hos spedbarn som bare får morsmelk - råd?


Råd mot forstoppelse for gravid i tredje trimester? Treg mage og lett forstoppelse - råd fra Ayurveda - Ayurved. BufretTreg mage og lett forstoppelse fører til toksiner i kroppen og gir opphav til en rekke ubalanser.


Ayurveda sier tarmen bør tømmes daglig, helst om morgen. Forstoppelse er et vanlig problem, som mange opplever. Snarveier: Årsaker; Gode råd; Behandling; Når bør du kontakte lege?

Jeg sliter med tilbakevendende forstoppelse og trenger råd. Forstoppelse og barn er en utrolig kjedelig kombinasjon som mange foreldre må gjennom en eller flere ganger i livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg