fredag 20. mars 2015

Oppblåst og vond mage

TA DET MED ROTEN: For å kunne gjøre noe med oppblåst mage bør du prøve å forstå hvorfor . Jeg har siden oktober 20vært plaget med oppblåst og treg mage. Når du har vondt i magen, sendes denne beskjeden til hjernen.

PubMed Health: Abdominal bloatingLuft i magen - NHI. BufretLignendeSkarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. SIDE2): Mange blir bedre i magen av å kutte ut typisk sunn mat som frukt og grønnsaker. Sjekk listen over ja- og nei-mat lenger ned i artikkelen . Magen rumler i tide og utide, og ofte er du så oppblåst at de trange.


MAGESMERTER: Sliter du ofte med en kranglete mage? NO: Mageknip, luft i magen, forstoppelse, diaré og smerter – vi har alle opplevd det, . De fleste har mage- tarmproblemer fra tid til annen, for eksempel luftplager, treg mage, diaré eller halsbrann. For mye luft i mage-tarmkanalen gir ubehag knyttet til raping, promping, oppblåsthet og smerter.


Du kjenner sikkert igjen følelsen av å ha vondt i magen og føle deg oppblåst etter å ha spist for mye. Spiser man store porsjoner kan det nemlig . En vond og oppblåst mage er også vanlig hos mennesker med denne livsstilen, og noen ganger også smerter ellers i kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg