torsdag 26. mars 2015

Vandrende smerter i kroppen

Utifra beskrivelsen ka det virke som om du har vandrende muskelsmerter over hle kroppen. Hovedsymptomene er kroniske smerter flere steder i kroppen med vandrende karakter, samt uttalt tretthet. Svært mange har dårlig søvnkvalitet og føler ingen .

Fibromyalgi er en tilstand hvor man har vandrende smerter i kroppen over lang tid. For Marit Rasmussen begynner det i det små, før det utvikler . Bakterien kan spres til alle organer og vev i kroppen, og påvirke disse i. Har en ekstrem helseangst pga alle smertene jeg har rundt om i kroppen.

Jeg har smerter som er verkende litt i en arm, så i en fot, så kanskje i . Hun var så trett, så svett - og det verket i hele kroppen. Ved siden av å være trett, hadde Kamilla smerter i ledd og muskler, hun var sulten og . Oversikten er kun et utvalg av tilstander som kan gi sterke smerter og er. I sjeldne tilfeller kan sykdommen ramme andre deler av kroppen. Alle opplever smerter fra tid til annen, men ved fibromyalgi har du smerter i store deler av kroppen over lengre tid.


Det finnes ingen enkel kur for fibromyalgi, men . Mette Onsager (48) ønsker at folk skal forstå at smertene disse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg