tirsdag 17. mars 2015

Når kan man ta graviditetstest etter samleie

For selv om man kan føle symptomer på kroppen er det først når du har en. Når du har sex, blir sædceller sluppet opp i livmoren og egglederen. Så du kan bli gravid til og med dager etter samleie.

På noen graviditetstester står det at man kan ta testen og få et resultat å stole på etter ca. På noen tester står det at man kan ta testen og få et resultat å stole på etter ca. Eller når skjønner kroppen at den er gravid og begynner å produsere.


Hvor kjapt etter eggløsning kan man ta graviditetstest og få positivt utslag?

Hvor lenge må jeg vente før jeg kan ta en test? Befruktning kan finne sted inntil 4-dager etter samleie, så med den teorien kommer. Hvor lenge etter samleie kan jeg ta en graviditetstest. Når kan du ta en graviditetstest – få svaret her - Billige-Tester.


ArtiklerBufretHvor tidlig bør man ta en graviditetstest etter at eggløsningen har vært? Det kan være vanskelig å la være å teste når nå graviditetstesten er innkjøpt. Mange føler seg usikker på når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om. Når på dagen bør man ta en graviditetstest?


Er du usikker og evt har symptomer kan du ta en test til en ukes tid etter den første.

Det er riktig at det ikke er gunstig å ta denne testen når du. Man kan også få tatt gratis graviditetstest hos fastlegen og alle . Også lurer jeg på hvor raskt etter samleie man kan . X) MYTE: Du kan ikke bli gravid hvis du har samleie under menstruasjon. Det avhenger av lengden på syklusen og når du har eggløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg