fredag 5. juni 2015

Baby høy feber

Hvorfor oppstår feber, og hva er vanlige årsaker til feber? Derfor ser vi ofte at sykdommer som medfører høy feber hos barn, ikke behøver å gi feber hos . Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber?

Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved helt ufarlige virusinfeksjoner. Generelt er allmenntilstanden til barnet en viktigere . De fleste småbarnsfamilier stifter inngående bekjentskap med infeksjonssykdommer, og noen ganger oppleves det som om forkjølelsene og . Barn får ofte muskelskjelvinger ved høye temperaturer. Hva er høy feber, hvordan måle feber på barn, og hva er forskjellen på når små. Har du en baby som kjennes feberhet ut, bør du likevel være . Sist han var syk var han under mnd (hadde feber) da ble vi lagt inn på. Alt over 38-3er jo feber, og for meg er høy feber når den runder 35.


Føler jeg har kontroll på dette med tung pust og slik, men denne høye feberen skremmer meg sånn når det er snakk om liten baby. Feber hos barn - når bør man kontakte lege? Det er imidlertid svært sjelden at temperaturen blir så høy at feberen i seg selv kan skade barnet. Symptomer og funn avhenger av årsaken til feberen.


Høy feber kan i seg selv føre til sløvhet og søvnighet.

Barn med ufarlige febersykdommer har ofte feber . Eldre barn kan ha høy feber uten å være særlig plaget eller alvorlig syke. Like viktig er det å merke seg at barn kan være alvorlig syke uten . Videoen viser gutt med feber på grader Celsisus. Dette er et eksempel på at barn kan ha høy feber og likevel være i . Feber er kroppstemperatur på 30º C eller mer målt i en- detarmen. Ved HØY FEBER bør du vekke barnet et par ganger i løpet av natten. Disse beskyttelsesstoffene verner babyen en del.


Disse varer ofte i 2-dager, mens hosten kan vare lenger. Feber er et vanlig tegn på sykdom og en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner. Feberen i seg selv er ingen grunn til å gi febernedsettende, heller ikke når feberen begynner å bli høy.


Høy feber er kroppstemperatur på grader eller høyere. Feberepisoder hos barn forekommer relativt hyppig, spesielt i vinterhalvåret. Virusinfeksjoner er en vanlig forklaring, og i de fleste tilfeller . Samtidig som vi anbefaler paracetamol når barnet har høy feber og smerter, må vi poengtere at feber ikke trenger behandling hos et barn som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg