mandag 15. juni 2015

Behandling kviser

Valg av behandling av kviser avhenger av alder, alvorlighetsgra andre sykdommer og om man har tendens til arrdannelse. De fleste med kviser kommer i mål med lokalbehandling med diverse kvisekremer. De med mer uttalt akne behandles i tillegg med tabletter.

Problemet med at man bruker annen ikke-medisinsk behandling uten effekt er at man får dypere kviser og arrforandring. Unngå å klore på eller klemme ut innholdet i kvisene. Komedoner fjernes ved vanlig behandling; Naturlig sol og høyfjellssol kan dempe akne, men gir tendens til . Kvisene kan fortsette opp til 40-års alderen.

Ofte har foreldre og besteforeldre hatt samme grad av kviser. Behandling av acne er en påvirkningsbehandling . Kviser (akne) debuterer hos de fleste i puberteten, og karakteriseres ved forekomst av kviser (pustler) og hudormer (komedoner). Er man mye plaget med kviser bør man unngå å bruke fete kremer, for disse kan.


Fet hud og kviser; Hudpleie for uren hud; Behandling av . Har du kviser, flekker, empyema med stomi eller arr? Akne er en hudsykdom og behandling avhenger av størrelse og type hudproblemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg