tirsdag 16. juni 2015

Stoffskifte menn

Menn kan selvsagt også ha akkurat de samme symptoimer som kvinner får, både for høyt og for lavt stoffskifte. Likevel bør menn med symptomer på stoffskiftet . Ifølge HUNT (Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag) får av kvinner og av menn behandling for lavt stoffskifte.

Jeg er en mann på år, 1høy og kg tung. Jeg har tidligere vært veldig godt trent, men . Jeg er en mann på år og har hatt lavt stoffskifte i fire år. Det var egentlig greit å få vite at jeg hadde lavt stoffskifte fordi det forklarte hvorfor jeg var slapp og lat.

KJERTEL I HALSEN: Høyt stoffskifte er en sykdom som skyldes at skjoldbruskkjertelen produserer for mye . Dette kan være på grunn av lave nivåer av jod av mattilbudet av menn, eller høye. Lavt stoffskifte fører også til vektøkning og andre gastrointestinale problemer . Viktig: Menn får oftere lavt stoffskifte. Viktig: Menn blogger om stoffskifteproblemer.


Balder-klinikken, Balderklinikken, hypothyreose, lavt stoffskifte, . HØYT OG LAVT STOFFSKIFTE: Å ha et normalt fungerende stoffskifte, kan ha mye så si hvordan kroppen oppfører seg. For høyt stoffskifte kalles også thyreotoksikose, hyperthyreose eller. Hypotyreose er en vanlig sykdom, som man regner med rammer 5- av norske kvinner og 1- av mennene.

Høyt stoffskifte (hypertyreose, tyreotoksikose) er en sykdom som skyldes forhøyet utskillelse av. Det er 4-ganger flere kvinner enn menn som rammes. Omtrent ti prosent av norske kvinner og fem prosent av norske menn har lavt stoffskifte eller latent lavt stoffskifte, ifølge HUNT-studien, den store . Mange får en aha-opplevelse når de finner ut at det er stoffskiftet som er. Men det er også fullt mulig for menn å få problemer med stoffskiftet. Høyt stoffskifte kan gi symptomer som hjertebank, svette,.


Hos kvinner kan man ofte se menstruasjonsforstyrrelser, og hos menn impotens. Sykdommen rammer kvinner 5-ganger oftere enn menn. Sykdommen har en rekke alvorlige effekter på helsa og tegnene på lavt stoffskifte . Mange kvinner har lavt stoffskifte uten å vite det.


Tyreoideasykdom hos menn; Juridiske forhol f. Mannen min var hos bedriftslegen i går og fikk beskjed om at han muligens hadde lavt stoffskifte. Hun skulle måle hvilepulsen hans, og den var . Testosteronmangel hos menn er betydelig underdiagnostisert. Vanlige symptomer på testosteronmangel er hetetokter, svetting, brystutvikling .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg