mandag 29. juni 2015

Leverflekker i ansiktet

Leverflekker er vanlig i huden hos eldre, ofte i ansiktet, på hendene og på overkroppen. Mannen min har fått pigmentflekker i ansikt. Lentigines (leverflekker) er flate brune flekker i hud på ansikt, hals og håndrygger.

Slike flekker kalles på folkemunne for leverflekker, men har ingen ting med . Stadig flere ønsker å fjerne skjemmende flekker i ansiktet. Oslo Hudlegesenter har Norges mest avanserte laserutstyr for fjerning av leverflekker i ansikt og på kroppen. Oslo hudlegesenter tilbyr svært effekt laserbehandling av leverflekker i huden.

Melasma kjennetegnes av brune pigmentflekker i ansiktet. Typisk for Melasma er at de rammer høyre og venstre side av ansiktet likt (symmetrisk). Alder flekker eller leverflekker er et resultat av en gradvis. Det finnes flere ulike årsaker til pigmentflekker der ”leverflekker” eller alderdomsflekker, på grunn av.


Da er du ekstra utsatt for pigmentflekker i solen – som kan være vanskelige å bli helt kvitt.

Taj-Rosita hadde moderat mengde leverflekker i ansiktet og enkelte sprengte blodkar i kinnene. Jeg benyttet en BBL-laser ved hjelp av to . MBC Lasersenter fjerner pigmentflekker i ansiktet trygt og effektivt med lite ubehag. Eg har fått leverflekker i ansiktet, har brukt salven om natten over nokre mnd og flekkane har lysna, eg får nesten panikk når eg ser eg er tom for salve, breuker . Alder flekker, også kalt leverflekker, er mørke flekker på huden forårsaket av for mye soling.


De vanligvis dukker opp i ansiktet, brystet, ryggen av hender, armer, . Pigmentflekker og pigmentforandringer kan korrigeres med laser eller kjemisk peeling. Les mer om behandling av pigmentflekker her! Leverflekker er lys brun, svart eller røde flekker på huden. Det finnes forskjellige navn forbundet med steder som solflekker, pigmentflekker, fregner, senile . Selv om alder flekker kan vises hvor som helst på kroppen, ser du oftest i ansiktet og på hendene.


Men disse pigmentflekker er ikke farlig det er ikke på grunn av . Etter som vi blir eldre får de fleste av oss flate brune flekker i ansiktet, underarmer og på håndrygger. Dette kalles også 'leverflekker' fordi de . IPL behandling mot pigmentflekker i ansiktet er fjerning av uønskede pigmentflekker i ansiktet ved hjelp av lys. Alder flekker er også kalt lentigines eller leverflekker.


Alder flekker er godartede pigmenterte hudlesjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg