tirsdag 16. juni 2015

Vondt i brystet

Bakgrunn Angina oppleves som en sammensnørende smerte i brystet og skyldes en forsnevring i pulsårene (arteriene) til hjertemuskelen, noe som fører til . Brystsmerter er smerter av alle typer som oppleves å komme fra brystet. Brystsmerter kan oppstå ved en lang rekke tilstander. NO: Smerter i brystet er kanskje noe de aller fleste av oss forbinder med hjerteinfarkt, og er absolutt noe man bør ta alvorlig.


Alle artikler og legesvar om vondt i brystet. Her har vi samlet alt innhold om vondt i brystet for deg. Alle har hørt om hjerteinfarkt og sett dramatiske bilder på TV eller film av middelaldrende menn som trekker pusten dypt, holder seg for brystet .

Smerter i brystet er en vanlig plage som svært mange får av og til. Det er mange forskjellige årsaker til slike smerter, og de fleste er ikke tegn på . Vondt i brystet og brystsmerter kan være skremmende og smertefullt. Smerter i brystene kalles mastalgi og er svært vanlig hos kvinner.


Det er normalt at brystene føles ømme til bestemte tider, slik som rett før menstruasjon og tidlig . Kan også gi opphav til smerter strålende ut i brystet. Jeg er år, har vondt på venstre side av brystkassen, litt under hjertet, føles stramt, og . Jeg er år, har vondt på venstre side av brystkassen, litt under hjertet, føles stramt, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg