tirsdag 9. juni 2015

Gravid strekkmerker

Som jordmor har hun studert mange flotte, store gravide mager. Det er normalt å få strekkmerker under graviditeten - hele prosent av alle gravide får det. Men er du flink til å forebygge, kan det hende du slipper unna.

Mot strekkmerker på magen: Ja, strekkmerker er nok dels genetisk,. Nesten alle deres produkter for gravide har vunnet flere priser og alle . STREKKMERKER PÅ MAGEN: Ifølge hudlegene KK. Komikerfrue Gravid Strekkmerker, nei takk.

Opptil prosent av gravide kvinner har strekkmerker mot slutten av svangerskapet. Strekkmerker (striae) er skader som oppstår i kroppens underhud. En venninne av meg fikk masse strekkmerker i uke 12-1 og det syntes ikke.


Jeg er gravid for andre gang og har ikke ett eneste strekkmerke. Dere som har fått strekkmerker og dere som ikke har det! Unngå strekkmerker når du er gravid - Gravidhelse - Klikk.


Du kan bruke krem og olje for å forebygge strekkmerker når du er gravi men det mest avgjørende er. Strekkmerker oppstår ofte i puberteten eller under graviditet når man vokser raskt, og skyldes at de elastiske fibrene i underhuden overstrekkes. Strekkmerker oppstår når huden blir strukket mer enn bindevevsfibrene i underhuden er konstruert for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg