fredag 26. juni 2015

Røde prikker baby

Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små kviser. Dette utslettet er det vanligste utslettet hos spedbarn og . Utslett: Prikker over hele eller deler av kroppen.

Først er prikkene små og røde, før de hovner litt opp og blir til væskefylte blemmer. Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud? Hvis huden blir rød og flasser, kan det skyldes at babyen reagerer på matvarer som mammaen har spist, . Kalles på fagspråket papler; Det er små, røde prikker - nupper - som hever seg.

Det er større hudområder fra en centimeter og oppover som blir ensartet røde. Blant de vanligste er atopisk eksem (tørt og kløende utslett, eventuelt væskedannelse) og seborrhoisk eksem (tørt utslett med røde, lett flassende elementer). Det er masse nupper og røde prikker tett-i-tett. Både i panne, på kinn, hake, nese, bak ører, på ører, hals, bak i nakke osv. Sår babyrumpe - Småtroll 0-år - Forum - Klikk.


Forum › Termin- og barselklubber › 2011BufretLignende19. Lille gutt har fått mange røde prikker i ansiktet. Er det mange her som har har fått det og hvilken krem bruker dere?


Kvisene ses som små røde prikker, pustler og hudormer.

Det skyldes hormonelle endringer, og går vanligvis over av seg selv uten . Han har et par dager röde prikker på magen og skuldrene. Røde hunder er en av de klassiske barnesykdommene med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg