torsdag 25. juni 2015

Tran til baby

Det anbefales at spedbarn får vitamin D-tilskudd i form av tran. Av denne grunn skal baby fra fire ukers alder gis tran eller D-vitamindråper. Alle spedbarn bør få daglig tilskudd av vitamin D fra de er fire uker gamle, i form av tran eller .

I Norge anbefales det at babyen får tilskudd på D-vitamin alt fra fireukers-alderen. Dette kan enten gis i form av tran eller vitamin D-tilskudd som fås kjøpt på . Hos andre vil det være mer naturlig å la den være del av frokostrutinen, når resten av familien tar tran. Gi babyen tran på stellebordet under morgenstellet, .

Vi anbefales å starte med tran eller d-dråper fra ukers alder for å sikre barns inntak av det viktige D-vitaminet. Alle barn skal ha tilskudd av D-vitamin daglig fra fire ukers alder i form av tran eller D-vitamindråper (se under). For tidlig fødte barn kan trenge andre tilskudd. Jeg har en uker gammel snuppe, og det er jo helt umulig å få i henne all trana! Tran til baby (3mnd) - Småtroll 0-år30.


Møllers Tran inneholder en unik kombinasjon av naturlig omega-fra fisk. Det er ikke rart helsesøster nagger om at vi MÅ gi de tran fra de er uker. La meg rekapitulere: Da datteren min var baby brukte vi det gode, . Står på flasken at de skal gradvis gå opp til ml, men ser på den sprøyten jeg kjøpte på apoteket og ml ser så mye ut?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg