onsdag 17. juni 2015

Kiellands hus

Kiellands Hus er et trivelig lite nærsenter som ligger lett tilgjengelig til ved Alexander Kiellandsplass. I dag har det nyåpnede kontorfellesskapet The Kasbah Hub hatt sitt første arrangement på Kiellands Hus, og det ble stinn brakke! Innkjøring fra Uelandsgate eller Kingosgate.

Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder . Alexander Kiellands plass er en plass og park på Ila i Oslo. Området fikk navnet i 19og ble opparbeidet som park med lekeplass fra 1918.

Kiellands hus Kiellands hus er et lite, men nyttig shoppingsenter, sentralt plassert ved Alexander Kiellandsplass. Kontaktinformasjon for Nille AS avd Kiellands Hus Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Alexander Kiellands plass Post i Butikk, Coop Mega Alexander Kiellands plass. Finn priser, åpningstider og kart for all parkering i Kiellands Hus i Waldemar Thranesgate og for alle andre parkeringsplasser, gateparkering, parkometere og . Legg Alexander Kiellands plass til i favoritter.


Narvesen ble etablert i 18av Bertrand Narvesen og har vært en av Norges ledende servicebedrifter i mer enn 1år. Abonnementskunder har tilgang til P-huset alle dager, hele døgnet. Her ligger Kiellands Hus, med den opprustede, grønne parken som nærmeste nabo. Navnet Kiellands Hus henspiller selvfølgelig på den .

Kiellands Hus på Alexander Kiellands plass. House of Sushi Aleksander Kiellands Plass. Lys og luftig leilighet med brannbalkong og stor stue.


Meget bra planløsning, heis og mulighet for leie av garasjeplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg