fredag 19. juni 2015

Vannkopper baby

Vannkopper er en svært vanlig tilstand og forløpet er mildt til moderat hos barn med normalt immunforsvar. De fleste barn får sykdommen i løpet av . Helse › Sykdom og symptomerBufretLignendeFår ikke Eli vannkopper før hun blir tre, vil Kjersti oppsøke smitte selv.

Har det heller ikke noe å si om barnet fikk vannkopper som baby eller før fylte to år? Min baby på og en halv måned har fått vannkopper i dag. Noen som har erfaringer med babyer med vannkopper?


Hjelp datteren min på uker har vannkopper, farlig eller ikke.

Forum › Baby og småbarn › Småtroll 0-årBufretLignende6. Er det noen som har opplevd at baby får vannkopper? Er det dumt å smitte en på mnd med vannkopper? Er det farlig for en mnd baby å få vannkopper? Med jevne mellomrom herjer det vannkopper i barnehager og skoler.


Her er hyppig stilte spørsmål om vannkopper. Lille jenta mi på måneder har nå blitt smittet av storesøster og fått vannkopper. I morgen skal vi bort og på lørdag skal vi ha gjester.


Barn smitter hverandre med vannkopper uten at du skjønner det.

Ine Sofie har fått vannkopper og jeg er redd Patrick også skal få det. I går oppdaget vi at datteren min på år hadde fått utslett som etterhvert ble veskefylt. Eldste her hadde vannkopper i romjula, hun er mnd. Nå fikk baby´n i huset det også, hun er uker.


Vannkopper er en svært smittsom virussykdom. Vannkopper gir vanligvis et mildt forløp hos barn, men kan være noe mer alvorlig for voksne. Vannkopper er en barnesykdom som rammer de aller fleste barn før de er år. Røde prikker og rødt utslett er vanlige symptomer.


Hvis gutten min er smittet, så bryter det vel ut når som helst nå. Så da lurer jeg på om noen her har hatt barn med vannkopper som spedbarn? Hei på dere Jeg skal besøke en venninne kommende uke som har to barn med vannkopper. Jeg vil tro at den yngste av barna fortsatt kan være . Gulla tok med seg vannkopper hjem da Overraskelsen var baby.


Hun var vel rundt uker da, så hun var jo ikke helt ny. Nå viser d seg at de har utbrudd av vannkopper i bhg til vesla. Vannkopper er en meget smittsom sykdom som spesielt rammer barn.


Den gir ofte kløende hudutslett med blærer, men forløpet er som regel godartet. Angelica (31) påpeker at det er langt fra ufarlig å bli smittet av vannkopper. Smitte: Vannkopper smitter svært lett og er smittsomt fra dager før man får utslett til alle vannkoppene har fått skorper (pleier å ta omtrent dager). Noen som har hatt baby rundt 2-mnd med vannkopper?


Storebror har det så regner vell med at lille på mnd får det også da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg