tirsdag 9. juni 2015

Solarium mot kviser

Huden er nesten helt glatt, er ikke noen kviser som stikker ut eller noe. Solarium og uren hud - Helse - VG Nett Debattvgd. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeÅ ta solarium hjelper på min urene hujeg har ikke hatt noen kviser siden.

Solarium ER virksomt mot uren hud (og er ikke det samme som å male råtne egg). Du skriver at du fikk noen tabletter mot kvisene for 5-uker siden, og at de ikke. At du merker at sol og solarium hjelper litt, er ganske vanlig.


Visste du at du kan få flere kviser av å sole deg?

Dette er et slags forsvar mot solen fra hudens side, forklarer farmasøyten. Dette er de fem vanligste mytene som skal hjelpe mot kviser:. Glem det gammeldagse tannkremtrikset mot kviser. Det er veldig mye som kan gjøres for å bli kvitt kviser, men ingenting.


Jeg er også sånn som ikke synes det hjelper noe særlig med sol. Prøvde å ta sol da jeg var yngre men det hjalp ikke. Bli kvitt kviser: Er solarium bra mot kviser?


Mange har spurt det spørsmålet og svaret er vel egentlig så . Gjennom bloggene sine sprer de informasjon om skadevirkningene med solarium.

De har også valgt ut åtte bloggere som i fire uker skal holde . Nettopp, du trodde kanskje som meg at masse solarium hjelper i mot kviser? Skal fortelle mer om akkurat det i et eget .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg