fredag 5. juni 2015

Multipel sklerose

Sygdommen kaldes også dissemineret sclerose, sclerosis disseminata eller blot sclerose. Multipel sklerose er en kronisk sygdom, som selv . Multipel sklerose er en kronisk, inflammatorisk, demyeliniserende sygdom i centralnervesystemet.

Symptomer fra centralnervesystemet dissemineret i tid og sted . For dig der lever med multipel sklerose, eller gerne vil vide mere om sygdommen. Her kan du læse om at leve med multipel sklerose samt få gode råd til . Multipel sklerose kaldes for en sygdom med mange ansigter.

De mest almindelige symptomer er forstyrrelser på synet, føleforstyrrelser og nedsat kraft i arme og . MS, multipel sklerose, er en alvorlig, uhelbredelig sykdom som rammer sentralnervesystemet. Det er en sykdom som rammer ulikt og med . Informasjon om forbundet, lokallag, sykdommen og forskning. Multipel sklerose tilhører de fremherskende nevrologiske lidelser som rammer unge og middelaldrende personer.


Det er på verdensplan omkring to millioner . Kontaktinformasjon for Odd Fellow Forskningsfond for Multipel-Sklerose Sykdommen Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Multipel sklerose kaldes også for dissemineret sklerose. Det er en kronisk neurologisk sygdom, der rammer flere forskellige dele af centralnervesystemet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg