onsdag 17. juni 2015

Kviser på ansiktet

Kviser kan være en pest og en plage, og det er spesielt irriterende dersom de. Men kviser på bestemte deler av ansiktet kan faktisk være et . Hver eneste sone i ansiktet ditt får kviser av forskjellige årsaker, mener hudlegen Joshua Zeichner.

Etter å ha tatt en prat med Cosmopolitan, . I kinesisk medisin derimot tror man at kviser i ansiktet skjer når du på samme tid har en forstyrrelse eller ubalanse inne i kroppen, og at hvor . Glem det gammeldagse tannkremtrikset mot kviser. Det er flere årsaker til kviser i ansiktet.

Ofte skyldes det hormoner, men det kan skyldes uvaner. Det finnes mange råd for å bli kvitt kvisene. Kviser skyldes betennelse i hudens talgkjertler. Hva kan du gjøre selv med uren hud og kviser?


Den skyldes en betennelse i de små talgkjertlene som omgir de fine hårene i ansiktet og på overkroppen. Mengden av kviser (akne) øker og når sitt maksimum i . Kviser er noe jeg er lidenskapelig opptatt av siden jeg har hatt en. Har en stor, underjordisk kvise på kinnet som har vært der i mnd!


Den går bare aldri bort, og kommer heller aldri opp til overflaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg