mandag 22. juni 2015

Hånd fot og munnsykdom gravid

Og jeg har prøvd å lete på nettet om dette er farlig for gravide. Jobber i bhg og nå har vi fått bekreftet tilfelle av hånd-fot-munn syke. Flere som har hatt fot, hånd og munn sykdom?

Hånd-, fot- og munnsykdom - Skravlesiden28. Jeg tror jeg har fått hånd-fot- og munnsyke. Hvis du ikke blir raskt bra bør du gå til fastlegen din, det er uansett gratis for deg som er gravid. Hei, Det er ikke sett uheldige følger for graviditet eller foster av Munn, hand og fotsyke (MHF), bortsett fra at hvis moren blir syk av MHF under . Sønnen min har fått hånd-fot-og munnsyke, og nå tror jeg storebror også har fått det, skriver en bekymret mor. Hånd-,fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon med utslett i munn, hender og fotsåler.


Den forekommer først og fremst hos barn under år, er svært smittsom . Ingen spesielle forholdsregler for gravide helsearbeidere i forbindelse. Men hånd-, fot- og munnsyke er ikke så farlig som det ser ut. Gravide skal unngå kontakt med barn med femte barnesykdom, fordi.


Søk lege dersom du er gravid og deres barn blir smittet. Hånd-fot-og-munnsyke er ikke det samme som munn- og klovsyke (aphte epizootica) som er en svært smittsom sykdom hos tamme og ville . Det er ikke farlig for gravide å få hån fot og munnsyken, men det er plagsomt og kan være relativt smertefult.

Bruk eventuelt paracet innenfor anbefalte doser . Ikke før han er blitt bedre av det, så får han hån fot og munnsykdom. Full i utslett på lår, legger, føtter og hender. Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som gir blemmer i håndflatene, på føttene og i munnen. Sykdommen smitter lett og er vanligst på våren og . Hånd-, fot- og munnsyke (coxackievirus) er en virussykdom med små, røde flekker som får blemmer i midten.


Sykdommen smitter fort, derfor bør barnet holdes . Tror dattera mi på har fått det igjen, hadde det rundt juletider også. Tenkte på at det er jo ikke gunstig for oss gravide å . Jeg jobber i barnehage, og der er det nå en epidemi med hånd- fot og munnsyke. Fant dette i en artikkel på nettstedet DinBaby: Hos gravide . Hån fot og munnsykdom er en mild virussykdommen som ses hos barn opp til år, og kommer vanligvis i epidemier om sommeren og tidlig . Hån munn og fotsykdom forårsakes av et virus og er en ufarlig sykdom som. Hvis du er gravid og mistenker at du kan ha blitt smittet med . Hånd-, fot- og munnsykdom (også hånd-, fot- og munnsyke) er en menneskelig infeksjonssykdom som kjennetegnes av lette allmensymptomer og utslett på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg