fredag 26. juni 2015

Hjernehinnebetennelse vaksine pris

Jeg er redd mange ikke vil vaksinere seg med den prisen, sier. Fjelde Nilsen vil ha ned prisen på vaksinen mot hjernehinnebetennelse. Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse. Derfra kan bakteriene finne veien til hinnene rundt hjernen og gi hjernehinnebetennelse.


Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse er anbefalt til alle russ som skal på treff, men må tas minst to uker før russetiden for å være effektiv. Disse bør derfor vurdere å ta vaksine som beskytter mot sykdommen. Bekkestua helsestasjon og Folkehelsekontoret i Sandvika har drop in-tilbud etter skoletid.

Vaksinen er mest aktuell for reisende under år, men kan også vurderes for eldre . Vaksine mot hjernehinnebetennelse (ung.no). Ta kontakt med helsesøster eller fastlege om du ynskjer å få tatt vaksine. På grunn av flere utbrudd av smittsom hjernehinnebetennelse i. Det er klart at jeg har tenkt mye på hjernehinnebetennelse den siste tiden, innrømmer Martin Due Strauman. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Vaksine mot hjernehinnebetennelse skal beskytte mot meningokokkbakterier. Vaksinen anbefales spesielt til unge under russetiden. BØR TA VAKSINE: Ungdom bør vurdere å vaksinere seg mot hjernehinnebetennelse.

Russ er spesielt utsatt for å få denne farlige sykdommen. Alle vgs-elever får i år tilbud om vaksine mot hjernehinnebetennelse. For pilegrimsreiser til Mekka er vaksinen mot meningokokk ACWY påkrevd. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og pris. Folkehelseinstituttet (Fhi) anbefaler også i år at ungdom som skal delta i årets russefeiring vurderer å vaksinere seg mot smittsom . Smittsom hjernehinnebetennelse - informasjon til russen.


Vaksine for ungdom; Hva er symptomene på hjernehinnebetennelse? GRATIS HPV-VAKSINE TIL UNGE KVINNER PÅ VAKSINEKLINIKKEN Høst 2016. Tilfellene med russ smittet av hjernehinnebetennelse, har fått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg