mandag 8. juni 2015

Torshov apotek

Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta . Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Se hvilke apotek som har egen hudpleiesalong og tilbyr hudpleietjenester. BufretLignendeHent i ett av våre 2apotek eller handle i nettapoteket.


Kontaktinformasjon for Vitusapotek Torshov Torg Oslo, telefonnummer,. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 2apotek og flere enn 2000 . Vitusapotek Torshov Torg, præsentation af sted og åpningstider. Legg til kommentar til Vitusapotek Torshov Torg. A 04Oslo Telefon: Telefaks: E-post: apotek1. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Torshov Apotek i Oslo, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og . Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap - din . Apotek; Sandakerveien 2 04Oslo; 59.

Juridisk selskapsnavn, Torshov torg apotek AS. Gateadresse, Sandakerveien 2 04Oslo. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under . Må få fakset inn en resept så fort som mulig. Klikk på lenken for å lese mer om Torshov Apotek Bengt Axel Wallin. Torshov Apotek i Oslo ble forsøkt ranet like før klokken 12.


En mann truet de ansatte med et skytevåpen og forsøkte å rane apoteket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg