tirsdag 23. juni 2015

Prøver å bli gravid alkohol

Da er det viktig at du tar folat og er forsiktig med alkohol. Se flere tips til hva du som planlegger å bli gravid kan gjøre. Pass på at du får i deg sunn og næringsrik mat når du prøver å bli gravid. Men er det greit å ta et glass vin mens du forsøker å bli gravid?


Han råder henne til å hygge seg uten alkohol, og prøve å leve naturlig uten å . Er det greit å drikke alkohol mens man prøver å bli gravid? Er det riktig at man skal omstille hele livet sitt når man ikke vet hvor lang tid det tar . Dersom du er på søken etter tips til hvordan du blir gravid er du på rett sted - Spiren. Spis sunt og regelmessig, begrens inntak av alkohol og kaffe. Som kvinne skal du jo holde deg borte fra alkohol i mange måneder i forbindelse.


Det går også under navnet folat, og anbefales til kvinner som prøver å bli . De aller fleste kvinner sier de slutter å drikke når de har blitt gravide. Det er tryggest å unngå alkohol nCr en kvinne prøver å bli gravid. Vi har bestemt oss for å sette i gang og prøve å bli gravide.


Det jeg mener er at det kan jo ta månedsvis evt. Det er ikke overraskende at alkohol er skadelig, men det er overraskende at så små. Man bør ikke drikke noe når man prøver å bli gravi og når man er i de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg