torsdag 11. juni 2015

Soppinfeksjon penis

Soppinfeksjon kan være vanskelig å bli kvitt, oftest fordi. Det er sjelden at gutter får sopp på penis, så hva er det som får deg til å tro at du har fått det? Du kan godt bruke Canesten eller lignende krem som du får kjøpt .

Jeg har fått et lite sopputbrudd på penis, tror det kom etter heftig sex med. Anonymforuat man ikke kan ha sex på lenge? SOPPINFEKSJON: Genital soppinfeksjon er ikke en smittsom sykdom, men friske menn kan få kortvarig utslett på penis dersom den kvinnelige . Hvis partner har symptomer, bør han smøre soppkremen på penis samtidig som behandlingen pågår.

Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet. Opp mot ¾ av alle kvinner over år har opplevd en soppinfeksjon i underlivet. Vanligvis vil man oppleve kløe, svie og endring av utflod når man har en . Selv om candida ikke anses som seksuelt overført, så kan enkelte menn få sopp på penis etter sex med en dame som har candida. Så leste jeg på et annet forum at den kunne gi sopp. Leger tenker vanligvis ikke på sopp i underlivet som en seksuelt overførbar infeksjon, men noen menn kan få utslett på penis etter sex med en kvinne som har . Har hatt sopp gang før og alle tendensane til sopp såg jeg.


Har gått på og av i uker strekk og smørt på ganger daglig. Også i tillegg lurer jeg på om sopp i underlivet kan gjøre det vondt å ha.

Svie på penis, røde felter eller nupper som stikker ut er noe annet og . Enhver av disse faktorene kan lede til irritasjon, smerte og nedsatt funksjon av penis. Soppinfeksjon er en svært vanlig underlivsplage hos kvinner. Faktisk rammes av kvinner minst én gang i løpet av livet, og mange får det . En soppinfeksjon er ingen seksuelt overførbar infeksjon.


Menn kan i sjeldne tilfeller få forbigående plager med bl. Den vanligste plagen ved soppinfeksjon i underlivet er endret utflod fra skjeden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg