tirsdag 9. juni 2015

Helfo frikort 2014

Hvis du skal søke om refusjon for 201 men først gjør dette i 201 må du sende kvitteringene til Helfo selv. Den automatiske frikortordningen gjelder kun for . Omorganiseringsåret 20ble et krevende år for flere av HELFOs. Hensikten med frikortordningen er å sette et tak for hvor mye hver enkelt skal betale i løpet av et år, slik at alle skal ha mulighet til å bruke den offentlige . Frikort for egenandelstak automatiseres fra 1. Fra denne datoen slipper pasientene å søke om frikort.


Det kommer automatisk i posten innen tre . FRIKORT: Du får frikort med egenandelstak når du har betalt mer. Du får frikortet automatisk innen tre uker når du har betalt over 1kroner i. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Utarbeidet av Helsedirektoratet og HELFO 1. Frikortordningen administreres av Helseøkonomiforvaltningen (HELFO). Skal jeg bestille frikort før jeg får jobben eller når jeg vet jeg har fått jobben? Er alle disse på frikort, da jeg har oppnådd beløpet fra HELFO?


Beløpene som gir deg rett til frikort for helsetjenester økte med kroner fra 1. Oppdatering EKHO prosjektet 2014-20(redigert LB).

Når du har betalt egenandeler opp til et visst beløp, kan du få frikort. Mer detaljert informasjon finner du på Helfo sine nettsider. Januar 20skal belp som er mindre enn 200. HELFO s rsrapport for 20HELFO s oppgaver p helsetjenesteomrdet er ogs i endring, og vi m . Men denne egenandelen har blitt registrert etter vedtak om frikort, og har derfor. Du får ikke betalt på apotek, hvor de får frikortet automatisk fra HELFO, men du . Helfo er en egen organisatorisk og administrativ enhet underlagt Helsedirektoratet.


Automatisk frikort ble innført i 20og samme år ble en ny og raskere. Folketrygdens utgifter til tannbehandling er for 20anslått til 1mill. Utgifter til helsehjelp, egenandeler og refusjoner Frikort for helsetjenester fr du nr du har betalt over et visst belp i egenandeler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg