mandag 15. juni 2015

Røde prikker i munnen

Har aldri sett det før, røde flekker og røde prikker, i ganen og . Soppinfeksjon i munnen kjennetegnes vanligvis ved svie og. Soppinfeksjon i munnhulen kan også ses som røde flekker uten hvitt belegg.

Prikkene er intenst røde, og flyter etter hvert sammen. Sår og blemmer i munnen er normalt forbigående og skyldes vanligvis after (munnskold) eller trøske (soppinfeksjon). After går normalt over av seg selv, mens . Oppdaget i dag at jeg har røde prikker på underleppen innvendig og på innsiden av kinnene.

Man kan få herpes både på og ved kjønnsorganer og i ansiktet, gjerne rundt munnen. Trøske kjennetegnes av små hvite eller røde flekker på slimhinnene i munnen og i svelget. Den er forårsaket av en sopp som heter Candida.


Utslettet kan spre seg til kroppen, bein og armer og kan minne om røde hunder. Han fikk noen prikker rundt munnen og oppo hånda. Lillegutten min på år og 5mnd har fått noen røde prikker rundt munnen.


Det er ingen prikker på resten av kroppen. Så jeg tok et bilde av ganen og så at jeg har noen små røde prikker i ganen, nesten som små kviser og lurer på om dette er en sykdom eller . Andre tegn på HPV eller forstadier tilstand inkludere en klump i kinnet, hvite eller røde flekker på tannkjøttet, tungen, mandlene eller slimhinnen i munnen, en sår .

Ingen vet hva som forårsaker det, men et tynt utslett i form av blondelignende, hvite flekker eller røde, blanke ujevnheter på innsiden av kinnene . Det er derfor grunn til å være oppmerksom på det maligne . Pr i dag er det noen felt som kjennestørrepå tungen vist jeg ikke skyller blir sårheten verre. Noen røde små prikker inne i munnen bak underleppen - Litt rød drøvel - Kan se litt gulaktige prikker bak i svelget, samt ett par prikker på . Tror det kom når vi trappet opp fast føde,. Det kan være gule flekker på mandlene og små røde flekker bak i halsen. Likeledes kan lymfeknutene i armhulen og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg