tirsdag 30. juni 2015

Råd mot slim i halsen

En innsender sier at det er en enkel ting som kan hjelpe mot en hals dom er full av slim. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om slim, slim i halsen, bihulebetennelse,. Brunsukker mot slimet i halsen - foto: blikvitt.

Sukkervann kan være et godt råd hvis du plages med slim i halsen. Her er noen gode råd for å kvitte seg med det ekstra sekre …. Har du kols er det sannsynlig at du har økt slimproduksjon i lungene. Eg har i lengre tid(over år) hatt problemer med slim i halsen.

Er det noen som har noen råd mot slim i halsen, korleis eg kan bli kvitt det? Et glass vann med noen dråper sitron skal også være bra mot slim i halsen. Hva er noen gode kjerringråd mot forkjølelse? Sukkervann er et godt råd hvis du plages med slim i halsen. Det hjelper godt mot sliming, spesielt på barn, sier en kvinne som fikk rådet i Afrika.


Slim i halsen er normalt forårsaket av drenering fra nesen til svelget. Selv om slimproduksjon er et naturlig forsvar mot betennelse i slimhinnene, når det blir. Hvis symptomene fortsetter å bli verre, søke råd fra din lege eller homeopat.


Slim i halsen er et symptom på irritation eller sygdom i lungerne.

Læs om årsager og behandling af slim i halsen - Se listen med gode råd. Det skal hjelpe godt mot sliming, spesielt på barn. Men hele tiden er overflødig slim i halsen en tilstand veldig irriterende, spesielt hvis halsen er. Allergi er langt den vanligste årsaken til opphopning av slim i halsen.


Noen som kan anbefale en hostesaft som effektivt løser om slim i halsen og som. PÅ TØYEN SENTERET ER VELDIG EFFEKTIVT MOT SÅR HALS. Vet noen om metoder for å få bort slim i halsen? Ingen medisiner eller kjerringråd som hjelper?


Har også tørr hoste, slik at ikke noe slim kommer opp, og hver gang jeg skal produsere spytt så kommer vel slim også . Selv om melk sies å gjøre slim i halsen mer tyktflytende, er det . Hvordan får man de til å hoste opp slimet? Kjenner jeg blir gaaaal av å høre på, det er helt forferdelig! Også når har i nesen som jeg ikke fåt tak . Sår og vond hals kan være svært smertefullt og er ofte et av de første.


Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen gode råd for hva du kan. Vaksine mot influensa finnes, og anbefales spesielt for visse utsatte grupper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg