torsdag 21. juli 2016

Apoteket åpningstider

Den eneste siden med åpningstider og kontaktopplysninger til alle apotek i Norge. BufretLignendeApotek er Norges største apotekkjede. Her får du en oversikt over alle Apotek i Norge.

Døgnåpent apotek; Apotek som fører Dermalogica. Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Se hvilke apotek som har egen hudpleiesalong og tilbyr hudpleietjenester.


Hudpleiesalong; Vaktapotek; Søndagsåpent apotek; Apotek som fører Dermalogica.

Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 2apotek og 15medarbeidere som liker å bruke sine . Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Tjenester ved Boots Apotek Drammen Legevakt . Velkommen til vårt lokale apotek på Oddensenteret. Alle Boots apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære samt et. Hos Boots apotek Havfruen får du en sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor . Med andre ord - oppsøk apoteket før du må!


Egne åpningstider for høytider publiseres her i forkant. Våre ansatte skal gjennom sin rådgivning og .

Vi er et av frittstående apotek i Apotekergruppen. Opplever du bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere oss på apoteket eller fastlegen din. I Boots apotek har vi stor tro på at lett tilgjengelige helsetjenester bidrar til å skape trygghet og kan være med å redde liv. Lindeberg apotek er et frittstående apotek som legger stor vekt på å kunne tilby et stort og variert vareutvalg. Hos Vitus Apotek på Tuven Senteret møter du mange kunnskapsrike ansatte, som.


Telefon: 35122880; Åpningstid: Man-Fre: - og Lør: - 18; Ansatte: . Alliance Boots er Europas ledende apotekkjede med 30apotek og 4grossistenheter. Velkommen innom Apotek på Bryn, hos oss får du de gode rådene og en hyggelig handel! Reseptkasse utenfor til innlevering av resepter utenfor åpningstid. Apoteket i Son - alt innen apotekstjenster med eget laboratorie. Apoteket i Son legger vekt på å ha åpningstider som gjør tilbudet så tilgjengelig som mulig for . Ser du etter ◴ åpningstidene til Apotek 1? Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for Apotek i Rådhusveien 35-i Søgne på Tiendeo.


Gokstadapotekene er en lokal apotekgruppe bestående av Andebu Apotek, Kilen Apotek og Pindsle Apotek i Sandefjord. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 1apotek og 1500 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg