mandag 25. juli 2016

Beste d vitamin tilskudd

Personer som ikke spiser fet fisk 2-ganger i uken eller tar andre kosttilskudd som inneholder vitamin bør ta tilskudd i form av vitamin D-dråper eller tran . Jeg har fått påvist D-vitamin mangel og må ta tilskudd. Problemet er at jeg får veldig mange forskjellige svar fra legekontoret på hvor mye .

Har du virkelig behov for å ta vitamin Dtilskudd? Han sier videre at vitamin D trolig er den beste kjemoterapi agenten tilgjengelig for behandling av kreft til . Jeg tar selv D-vitamintilskudd om vinteren, og har generelt et kosthold som bidrar. Nordmenn mener det beste for barn er å ha engasjerte og vanlige foreldre.


Det hører med at forskergruppen stiller seg åpne for at tilskudd av vitamin D kan. Forskning tyder på at et tilskudd på 40-mikrogram vitamin Dper dag,. De som ønsker seg best mulig helse, bør tilføre mer vitamin D enn . Derfor er D-vitamin så utrolig viktig for deg. D-vitaminmangel i seg selv forårsaker sykdom eller at D-vitamintilskudd senker risikoen.


Laks er en av de aller beste kildene til D-vitamin. Den desidert beste kilden til vitamin er solen. En ny gjennomgang av kliniske studier ble nylig utført av Heike Bischoff-Ferrari, en av verdens beste D-vitaminforskere.

De beste naturlige kildene er kveitelever, deretter torskelever, villaks,. For optimalt opptak, bør vitamin D-tilskudd tas med proteiner, kalsium .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg