mandag 18. juli 2016

Behandling av brennkopper

Dersom det er et lett utbrudd med små og få blemmer, vil det være tilstrekkelig å vaske huden med vanlig såpe og . Brennkopper (impetigo) er en overflatisk hudinfeksjon som skyldes bakteriene gule stafylokokker eller gruppe A-streptokokker. Brennkopper er en betennelse som skyldes en bakterie.

Brennkopper er plagsomt, men går over etter noen dager med behandling. Impetigo betraktes som en ukomplisert sykdom med et selvbegrensende forløp hos ellers friske pasienter. Bakgrunn: Brennkopper er en ufarlig men svært smittsom bakteriell infeksjon i de øvre lag.


Brennkopper er en overflatisk betennelse i huden forårsaket av bakterier.

Gode råd ved utbrudd av brennkopper; Behandling av brennkopper; Når bør du kontakte lege . Når du først har fått brennkopper i hus, kan de være vanskelige å bli kvitt. Dersom lokal behandling ikke er tilstrekkelig, behandles brennkopper med . Hvis barnet ditt har brennkopper, er det en god idé at du klipper barnets negler, slik at . Informasjon om rsak, symptomer og behandling av impetigo. Brennkopper (impetigo, brannkopper) er en overflatisk infeksjon som skyldes.


Informasjon om årsak, symptomer og behandling av brennkopper. Vanligvis trengs ingen reseptbelagte medikamenter i behandlingen av brennkopper. Og det er normalt ikke nødvendig å ta barnet med til legen .

Leder - Brennkopper forårsakes nå oftere av fusidinresistente gule stafylokokker. Det er likevel viktig å behandle på riktig måte slik at infeksjonen ikke sprer seg til andre deler av huden, og for å unngå . Gå til Behandling - Ved lettere tilfeller av brannkopper kan dette behandles med bakteriedrepende kremer. Ved alvorligere tilfeller må behandlingen . Brennkopper er hudinfeksjoner som skyldes bakteriene stafylo- eller streptokokker,. Behandling består av vask med vann og såpe og etterfølgende lufttørking.


Brennkopper er en type smittsomme sår som vanligvis sees i ansiktet, i hårbunnen. Brennkopper kan behandles med antibiotika. Barn med brennkopper kan vende tilbake til barnehagen når hudlesjonene er.


Andre antibakterielle midler kan forsøkes, men unødvendig behandling bør . Brennkopper (impetigo contagiosa) er en overfladisk hudinfeksjon som kan gi. Barn med brennkopper skal behandles og holdes hjemme fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg