onsdag 20. juli 2016

Utslett hos barn

Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av seg selv. Om det er et kløende utslett finnes det lindrende . Utslett med feber skyldes som regel en infeksjonssykdom.

Utslett i ansiktet hos småbarn, veiviser - NHI. BufretLignendeUtslett i ansiktet hos barn dreier seg ofte om infeksjonssykdommer. Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn.


Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Utslett er en av de vanligste årsakene til at foreldre tar med barnet sitt til legen. Som regel er det ikke alvorlig, men det kan være et faresignal.


Utslettet kan være del av en barnesykdom, et ledd i en barnesykdom eller det kan være et eksem. Meget vanlig, men nokså ukjent sykdom som forekommer hos barn i alderen seks. Fem til dager etter smitte får barnet utslett i kinnene. Gutt på år som har noe kviselignende utslett.


De vanligste utslett hos nyfødte og spedbarn. Enurese – ufrivillig vannlatning hos barn . Min seksårige datter har feber, hodepine, oppkast og utslett.

Sykehistorien har vært slik: -uke siden: flere i familien ble forkjølet, barna hadde . Dette er en oversikt over noen vanlige utslett og hudforandringer som kan opp- stå hos små barn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg