fredag 29. juli 2016

Sopp infeksjon

Soppinfeksjon (candida vaginitt) i skjeden forårsakes av soppen Candida albicans. Plagene er svie og kløe i skjeden, og det er oftest tykk, hvit utflod. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet.

Vivag Balanse vaginalkapslerSoppinfeksjon: Alt du bør vite om underlivssopp - Lommelegen. Soppinfeksjon i underlivet heter candida vaginitt på det medisinske fagspråket, og infeksjonen er forårsaket av soppen Candida albicans. Hos de fleste kvinner er soppinfeksjon i underlivet forårsaket av en gjærsopp som kalles Candida albicans. Candida er vanligvis ufarlig og den lever naturlig på .

Sopp er av de vanligste årsakene til kløe i underlivet. Nesten alle kvinner vil få soppinfeksjon en eller annen gang i løpet av livet. Noen kvinner er ekstra plaget med sopp etter menstruasjonen. Dette er andre faktorer som øker sannsynligheten for å få soppinfeksjon:.


Opp mot ¾ av alle kvinner over år har opplevd en soppinfeksjon i underlivet. Vanligvis vil man oppleve kløe, svie og endring av utflod når man . Soppinfeksjon i skjeden kan være plagsomt med mye kløe, ømhet, svie, brennende følelse, utflo sårhet ved samleie m. Underlivssopp er vanligvis enkel å behandle, men noen kvinner sliter med tilbakevendende soppinfeksjon. KLØENDE PLAGE: Soppinfeksjon rammer mange kvinner.

Soppinfeksjon i underlivet er plagsomt - men veldig vanlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg