tirsdag 19. juli 2016

Fjerde barnesykdom bilder

Den fjerde barnesykdom rammer så godt som alle barn, og er ufarlig. De fleste barn smittes av den fjerde barnesykdom i løpet av de tre første leveårene. Aller hyppigst ser en sykdommen når barnet runder ett år.

Tidligere ble den ofte kalt for den fjerde barnesykdom. LES OGSÅ: Bilder: De vanligste utslett og eksem hos baby . Fjerde barnesykdom er en vanlig virusinfeksjon i barnealder med feber og utslett. Se video av utslett,og lær tiltakene du selv kan gjøre for barnet.

Tredagersfeberen (også kalt fjerde eller sjette barnesykdom) forekommer helst blandt. Den er nok en av de mindre kjente av barnesykdommene med utslett. Tredagersfeber er navnet på en infeksjonssykdom som rammer barn. Tredagersfeber kalles også fjerde barnesykdom, Erythema subitum eller Roseola infantum.


Sunniva har siden lørdag, altså i 4-dager, hatt rundt i feber. I morges hadde hun ennå feber, og i tillegg hadde hun et rødt hissig utslett på . Den fjerde barnesykdommen kan du lese mer om her. For et nydelig bilde Mona, det var kjempevakkert. Kan nesten garantere deg at det er den 5.

Akkurat sånn utslett hadde junior, og etter noen dager fikk han feber! Snarveier: Vannkopper; Meslinger (morbilli); Røde hunder (rubella); Exanthema subitum (den fjerde barnesykdom, den sjette barnesykdom, tredagers feber) .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg