fredag 22. juli 2016

Egenandeler

Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og hvor mye du må betale for ulike helsetjenester, som lege eller fysioterapeut, her. Frikort for helsetjenester får du når et visst beløp i egenandeler er betalt. Med frikort slipper du å betale egenandeler for resten av kalenderåret. Finn ut hvor mye du bør betale i egenandeler for behandling og andre helsetjenester.


Tjenesten ”Mine egenandeler” er snart klar for lansering på helsenorge. Tjenesten gir deg oversikt over egenandelene du har betalt og om . Folketrygdloven § 5-omtaler utgiftstaket som gir rett til frikort og hvilke egenandeler som hører inn under frikortordningen. Her finner du oversikt over egenandelstak og egenandelstak samt linker til mer detaljert informasjon om hvilke egenandeler du som . Det er myndighetene, og ikke legen, som bestemmer hvilke legemidler som kan skrives på blå resept. Satser for egenandeler og frikortgrense fastsettes også av . Denne endringen vil også gjelde brystkreftopererte.


Det finnes en rekke ulike typer egenandeler. I denne artikkelen skal vi se på noen av dem og gjøre rede for hvordan de beregnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg