torsdag 7. juli 2016

Nisim shampoo

Alle NISIM produkter er klinisk dokumentert som svært effektive. NISIM-produktene stanser hårtap og gir gjenvekst av hår. Mer fuktighet og pleie vil nå gi enda mer skånsomme produkter, spesiellt for de med tørt hår . NISIM Shampoo stopper og forebygger hårtap.


Produktet virker på en annen måte enn FAST ved at den fjerner belegget Dihydrotestosteron(DHT) i hodebunnen . NISIM Hair Scalp Extract Original, 2ml. NISIM Finishing Rinse Conditioner, 2ml.

NISIM Shampoo for normal til tørr hodebunn og tørt hår 240ml. Jeg har hatt et ganske stabilt hår de siste to årene pga bruk av finasteride. Men for et par måneder siden begynte jeg å bruke Nisim shampo og . Nisim Shampoo: Dette er faktisk veldig sant nå som jeg har opplevd det selv.


I løpet av den andre uken under behandling så stoppet hår tapet . Hår består av aminosyrer og protein, og i Nisim FAST finner du aminosyrer og en blanding av urter som. Help Maximize a Clean Scalp for Healthy Hair Growth by using our Shampoo for Hair Loss. A deep cleansing, anti-hair loss shampoo Helps effectively remove build up of sweat, oils dirt Amplifies a clean nutrient-rich environment for natural hair .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg