tirsdag 12. juli 2016

Sinktilskudd

Sinktilskudd kan også forsøkes ved ulike hudproblemer, for eksempel lett akne og uren hud. Om en tar sinktilskudd over lang ti kan det redusere opptaket av kobber og man kan få symptomer på kobbermangel. Dette er særlig neutropeni og mikrocytær . Vegetarianere kan vurdere å ta sinktilskudd.


Sink finnes også i sugetabletter mot dårlig ånde, Nycodent Frisk Pust Sink tabletter, Zinkoral sugetabletter. Sinktilskudd tas best opp i flytende form. Helsekosthandelen har en flytende Zinc tally som skal avdekke en eventuell sinkmangel og samtidig være et effektivt .

Nå lanserer vi i Nycoplus et eget sink-tilskudd i apotek. Det er imidlertid ikke funnet noen fordelaktige effekter ved sinktilskudd hos denne populasjonen. Enkelte proinflammatoriske cytokiner har vist . Menn som tar én multivitamin (tablett) mer enn syv ganger per uke i tillegg til sinktilskud har betydelig økt risiko for å dø av prostatakreft.


Vår organisme inneholder i alt 2-gram sink. Det inngår i atskillige proteiner samt over 2enzymer. Blant disse enzymene er et enzym av betydning for . Zink Drink er sink i flytende, lettoppdagelig form.


Sink er immunforsvarets viktigste mineral og inngår i mer enn 2av kroppens enzymer. I morgen er det to uker siden jeg begynte på min tilskuddskur (se her hva jeg tar) og jeg merker stadig små positive endringer i kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg