mandag 25. juli 2016

Søndagsåpent apotek bergen

Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Hudpleiesalong; Vaktapotek; Søndagsåpent apotek; Apotek som fører. Bikkja har diare, må på apoteket og kjøpe canicur, men det er søndag!

Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for Boots Apotek butikker i Bergen her. Tror alle større byer har apotek som er åpent på søndager, hvertfall noen . Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Fredag: 09:- 21:00; Lørdag: 09:- 18:00; Søndag: STENGT.

Apotek - apotek, bandasje, frisør, legemidler, sko, solfaktor 1 støttestrømper,. Vitusapotek Nordstjernen - Bergen Bergen Storsenter Strømg. Vi har apotek tilknyttet vår avdeling i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), i Fredrikstad og i Bergen (Laguneparken). Dette gjør det enkelt for deg å hente ut.


I foajeen i Sentralblokka på Haukeland finn du eit apotekutsal. Dei gjer klar resepten din medan du ventar. Vitusapotek Nordstjernen i Bergen storsenter er et av våre apotek med egen hudpleiesalong. Vi har også lengre åpningstider enn alle andre apotek i Bergen. Du finn oss på sjukehusa i Bergen, Førde, Haugesund og Stavanger.


Bergen eit heilt nytt og større apotek på Haukeland universitetssjukehus! Bergen var Norges første by med fastboende lege, og her finnes naturlig nok derfor også landets eldste, fremdeles eksisterende, apotek. Meny: – (9-20) Apotek 1: – (– 18) Vinmonopolet: man.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg