fredag 29. juli 2016

Feber varighet

Hva er feber og når begynner den å bli farlig høy? Feber er en kroppstemperatur over 38° C, og skyldes som regel en infeksjon. Dette er kroppens mekanisme for å bekjempe organismer som virus og bakterier.

Sykdommen varer normalt i 3-dager, men man er ofte slapp og trøtt i 2-uker etterpå. Man får ømme muskler og led hodepine, feber mellom 38-grader. BufretLignendeNår du har en infeksjon - for eksempel en forkjølelse eller influensa - er det bra med litt feber. Tar du febernedsettende, risikerer du at det tar lengre tid å bli frisk.


SIDE2): Og influensa varer som regel i til dager, kan lege Karine. Ved typisk influensa kommer symptomene brått, med feber, . Varer feberen mer enn tre-fire dager, kan det tyde på at det har oppstått en bakterieinfeksjon. For dager siden - Influensa gir feber og smerter i hele kroppen, og i tillegg luftveissymptomer. Hva er symptomene på influensa og hvor lenge varer sykdommen? Hvis man etter å ha blitt feberfri får feber igjen, er det imidlertid grunn til å . Hvis feberen varer over ei uke, eller du først blir frisk og så blir syk igjen, bør du gå til lege.


Gå til lege hvis du mistenker komplikasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg