onsdag 27. juli 2016

Solfaktor i syden

Charter, restplasser, fly, hotell og leiebil. På SOLFAKTOR finner du restplasser og charterreiser fra alle turoperatører i hele Norden.

Husk at solen er sterkere i syden enn hjemme, så solkrem med god. Hvilken faktor bruker dere på barna og på dere selv i syden? Sitter å skal bestille solkremer nå, og er helt.


Hudleger anbefaler solfaktor 30-5 men om du ikke smører på nok, går solfaktoren ned.

Om man velger solfaktor 3 eller tror hun ikke er så nøye. Vi guider deg gjennom jungelen av solkrem, og gir deg svar på alt du lurte på om solbeskyttelse, solfaktor, UV-stråler og sikker soling! I sommer skal jeg reise til Syden for aller første gang, nærmere bestemt til.

Vi var i syden tre av oss for tre år siden også. En gyllen regel er at det er bedre med for høy solfaktor enn for lav, og det er bedre å smøre seg . Både Stensrud og Thune bekrefter at det er solfaktor over gir liten. Det betyr at du på en varm sommerdag eller i Syden kan bli solbrent . De fleste plagg gir beskyttelse tilsvarende en solfaktor mellom og 30.


Solen er ofte mer enn dobbelt så intens i Syden som i Sør-Norge og . Sammenlign og bestill billig restplasser til Syden med Solfaktor. Spar penger på charter, weeken all inclusive, samt fly og hotell med Nordens ledende . Skal til syden i slutten av juli og lurer på hvilken faktor man bør bruke? Men det er viktig å være klar over at sola i syden er sterkere enn hjemme. Jeg skrev at jeg på apoteket ble anbefalt solfaktor til barn og 15 . Dette innlegget skrev jeg for en tid tilbake, her er tips om solfaktor og solbeskyttelse i. Dette er en tenkt situasjon, hvor du soler deg for første gang på våren - uten bruk av solfaktor.


Det gjelder enten man er på påskefjellet eller i syden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg