mandag 18. juli 2016

Tett i nesen

Tenk deg om to ganger før du pusser nesen om den er tett. Tett nese er først og fremst ubehagelig, men er nesen tett, er man mer utsatt for øre- eller bihulebetennelse. Derfor er det viktig å holde luftveiene åpne når du er .

Hvis du er tett i nesen, kan det være et symptom på allergi. Tett nese medfører at du har problemer med å puste gjennom nesen. Fra sterkt krydret mat, til hvitløksbit i nesen: Det finnes mange gode tips mot tett nese.


Kanskje noen av disse tipsene kan hjelpe deg?

En av nesens viktigste oppgaver er å rense, varme og fukte den luften som skal ned i lungene. Når nesen blir tett får lungene i seg tørr, kald og . Jeg har brukt nesespray i flere mn og klarte endelig å slutte. Så gikk det en uke, og nå er jeg like tett igjen. Tett i nesen og angst for å ikke få puste. Hei, Jeg har de siste fire-fem årene vært plaget av mer eller mindre konstant tett eller tørr (aldri rennende) nese, men uten å være forkjølet.


Plager med tett nese er alminnelig og kan ha mange ulike årsaker. Forkjølelse og allergi er vanlige grunner. Tett nese er noe vi alle har hatt, gjerne i forbindelse med en forkjølelse.

Det er ubehagelig med tett nese og det kan fort forstyrre nattesøvnen. I tillegg er ofte mange små barn ofte plaget med tett eller rennende nese. Det kan være utfordrende med tett nese hos barn, da det blant annet kan påvirke . Mange går rundt med tett, rennende nese som klør og hyppige nyseanfall.


De er plaget av rhinitt, en betennelse i nesens slimhinne. Det er en rekke forskjellige årsaker hvorfor man kan være tett i nesen. Hos barn under år er årsaken i de fleste tilfeller store falske mandler. Da kan man godt puste inn gjennom nesen, men man må puste ut gjennom munnen.


Den vil reagere med å hovne opp og du blir tett i nesa. Har vært rimelig tett i nesen i uker nå. De første ukene var jeg slapp og svettet mye. Var til legen for uker siden og fikk pencilin.


Tett nese er et helseproblem som oppstår når slimhinnene i nesen blir betente. Dette skjer når bakterier og allergener er til stede. Jeg har siden fredag hatt helt tett nese. Det gjør ganske vondt i bihulene, sikker pga trykket. Er det noen som har tips til hva man kan.


Hun er tett i nesen enten hun er forkjølet eller ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg