torsdag 28. juli 2016

Hvor lenge varer spysjuka

Man blir fort dårlig og føler seg elendig på et blunk, og hvor lenge du vil føle deg kvalm og uggen etter at du har sluttet å kaste opp avhenger i . Sykdommen varer normalt fra noen få dager til en ukes ti og den smitter lett. Viral gastroenteritt er den medisinske betegnelsen på virusinfeksjon i tarmen eller .

Oppkast går som regel over etter 1-dager, mens diaré kan vare noe lenger. Hvor lenge det går fra man er smittet til man blir syk (inkubasjonstid) avhenger av . Denne omgangssyka som går nå(novo-viruset) varer gjerne i 3-dager. Vanligvis er vel omgangssyka bare 1-døgn.

Omgangssyke - timer hjemme for voksne? Hvor lenge er man smittefarlig etter omgangssyke? Kropp og helse - Kvinneguiden Forumforum. Det er vel veldig forskjellig hvor lenge det varer,men det er ihvertfall viktig å ta det med ro,så. Det går vel ikke da an å si hvor lenge det varer!


Holder dere barna hjemme timer etter omgangssyke. Hvor lenge er du hjemme fra jobb etter omgangssyke. BufretLignendeIkke lenge etter har hele desserten tatt en snarveg i do. Det er jo én ting i våre tider, hvor det meste ender i do. Innsendt av GHei gutt, ja, det kan absolutt forekomme at det varer et par dager.


Dersom det varer utover dette skal du oppsøke lege . Hvor lenge før det bryter ut og hvor lenge etter at man er kvitt. De som blir smittet har ofte sykdommen ukes tid. Oppkasttendensen gir seg vanligvis etter 1-dager, mens diaréen oftest varer noe lengre.


Og hvor lenge er man smittefarlig når man har fått viruset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg