onsdag 20. juli 2016

Vannkopper bilder

Utslettet ved vannkopper kan på et tidlig stadium forveksles med andre. VANNKOPPER ELLER ANNEN TILSTAND: Bare et av bildene viser . Barn smitter hverandre med vannkopper uten at du skjønner det.

Mange foreldre må holde seg hjemme med syke barn i ukevis. Vannkopper er en barnesykdom som rammer de aller fleste barn før de er år. På denne nettsiden kan du finne informasjon og bilder av vannkopper.


BufretLignendeBlant 30-åringer har hatt vannkopper.

Ett av de første funnene ved vannkopper er røde prikker på kroppen som man ser på bildet over. Dette kan skje om du får vannkopper i graviditeten. Både mor og barn er mer utsatt for komplikasjoner.


Hvor lenge må barnet være borte fra barnehagen? For noen timer siden oppdaget jeg at lillegutt har fått noen prikker på kroppen. Vannkopper er en meget smittsom sykdom som spesielt rammer barn.


Den gir ofte kløende hudutslett med blærer, men forløpet er som regel godartet. Bilde av vannkopper Vis større bildeVannkopper er en barnesykdom som skyldes infeksjon med varicella zoster-virus. Vannkopper (varicella) er en svært smittsom barnesykdom med feber og utslett i form av væskefylte blemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg